...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Efter att man upptäckt mysteriet med Stjärnportens nionde symbol, reser ett team upptäcktsresande iväg till ett obemannat rymdskepp som fått namnet Destiny (Ödet), Dom Gamla skickade iväg farkosten under sin civilisations höjdpunkt. Dom gjorde detta som ett storslaget experiment, men som dom aldrig fullbordade.

Ett resa som startar som ett enkelt spaningsuppdrag, och som snabbt förvandlas till ett evigt uppdrag, när Stargate Universeteamet upptäcker att skeppet inte kan återvända till Jorden, och nu är dom tvungna att klara sig själva ombord på Destiny.

Besättningen ombord kommer att färdas till dom avlägsnaste delarna av universumet, och kontakta alla tidigare oupptäckta Stjärnportarna, och genom detta fullfölja Destinys ursprungsuppdrag. Utmaningar kommer att uppstå när skeppet kommer inom räckhåll av stjärnportar som placerats ut för flera århundraden sen, besättningen har ingen som helst kontroll över skeppets navigeringstidtabell. Om någon råkar bli kvar när skeppet ger sig av, finns det inget dom andra kan göra för att vända tillbaka för att hämta dem. Dom kommer att möta nya raser, fienden och äventyr
.

.


Avdelningar

 

Innehåll

 

 

Nedanstående länkar går till våra andra siter.

scifi-info.nu

Innehåll
Andromeda, Farscape
Battlestar Galactica, Mutant X
V, Dark Angel, 7 Days
Angel, Buffy, First Wave
Buck Rogers m.m.

Babylon 5 Sverige

Babylon 5
Crusade
Legend of The Rangers 

Lördagar 15:00 (r ) Tv6:
SG-U Säsong 1
Air, del 3
Löjtnant Scott och Dr. Rush reser till en ökenplanet, för att söka efter en mineral som är viktig för Destinys livsuppehållande system.